Ασφάλεια τροφίμων

Ανάπτυξη Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων σε εταιρίες και βιομηχανίες. Συντήρηση υπάρχοντος συστήματος ασφάλειας τροφίμων, δυνατότητα αναβάθμισης και επικαιροποιησης του με βάση διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. (HACCP, ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000). Δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού βάση των προγραμμάτων του ΕΦΕΤ. Δυνατότητα παροχής συμβουλευτικής υπηρεσίας για τον έλεγχο επισήμανσης / labeling νέων μακετών.

Ποιότητα

Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιοτητας με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001 κα τις ελληνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 1433 & ΕΛΟΤ 1435.

Περιβάλλον

Ανάπτυξη Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO 14001, EMAS και τις απαιτήσεις του Green Key για τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Υγεία και καλλυντικά

Ανάπτυξη Συστημάτων για την κάλυψη των απαιτήσεων στον τομέα των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων βάση της Υπουργικής απόφασης Y.A. 1348 και του προτύπου ISO 13485. Αδειοδότηση μονάδων παρασκευής καλλυντικών με βάση τις απαιτήσεις του ΕΟΦ και του προτύπου ISO 22716-GMP.